Pitajte naše astrologe i sudjelujte u nagradnom odgovoru. |
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 2
Registriran 2010-05-16
|
Zdravo svima...da li mozete da pogledate moj natal i reci mi nesto vise o karijeri i zdravlju..hvala unapred
9.2.1991. Kragujevac 15:25
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 2
Registriran 2010-04-30
|
Rodjena sam 04.08.1969 17h zrenjanin.Sta mi donosi ulazak urana u ovna?Hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 2
Registriran 2008-12-08
|
Rođena sam 29.01.1990. u 11, 20 u Zagrebu. Nedavno sam prekinula studij ekonomije jer sam shvatila da to def. nije za mene i da sam požurila u odluci. Pače, odlučnija sam nego ikada da je to bila vrlo, vrlo loša odluka. Odmalena sanjam o medicini,točnije od 6-17 godine. Oduvijek sam bila turbo učenik, završila 2 teške srednje škole i onda je prilikom upisa na fakultet došlo do zasićenja, te sam željela samo što prije završiti fakultet. Sada uviđam kako mi je to izuzetno bitan segment života i da se bez fakulteta ne mogu zamisliti. Iduće godine namjeravam upisati medicinu. Zanima me imam li šanse završiti studij i učiniti nešto od svog života jer sam trenutno u vrlo teškom, stresnom razdoblju kad su sve oči uprte u mene i kada me strah da ne podbacim?
Zahvaljujem
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 1
Registriran 2010-06-01
|
Kakva me buducnost ocekuje na ljubavnom planu?
Rodjena sam 30. 12. 1978 u Krusevcu, u 20 i 40 h.
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 2
Registriran 2010-02-06
|
Pozdrav
Zahvaljujem se na nagrađenom odg. mnogo ste mi pomogli, digli mi samopouzdanje, dali elana za rad… Hvala
Ne želim da djelujem bezobrazno, ali opet brine me moja drugarica. Nadam se da ću imati čast, da mi ponovo odg. da bih joj mogla pomoći.
Ona je u vezi sa jednim momkom, i on je otisao u FR, trebao je ostati pola god. ili manje, ali on je ostao duže, ona ne zna sta da misli, radi...da li da odustane...voli ga.
Ona je rođena 11.11.1986., u 8.30h, u Foči, on je rođen 8.7.1983., u 5h, u Sarajevu.
Hvala Vam, i oprostite kao sam dosadna, ali stvarno se brinem za nju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 2
Registriran 2010-06-06
|
bok molim vas možete mi reći da li ću do kraja godine završti fax, i općenito kako stojim sa faxom kod zvijezda. rođena 21.1. 1984 u čakovcu neznam da li u 4 i 15 ili 5 i 15 u jutro. hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 8
Registriran 2009-04-06
|
Ovo je treci put da postavljam jedno te isto pitanje
Rođena sam u Sarajevu 22,09,1984 godine u 14:30 sati
Zanima me ljubav
hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 1
Registriran 2010-07-24
|
postovani evo moje pitanje...mozda cu pretjerat ali vodit cu se starom ‘ko riskira profitira’ pa mozda dobijem odgovor
rodena sam 12.4.1982. u 1:55 rijeka, zanima me da li ce veza koja traje zavrsiti srecom,djecom,brakom i sveopcim prihvacanjem od okoline ili cu se uvijek boriti protiv vjetrenjaca kao i dosad. hocu li uspjeti napokon dobiti posao u boljoj radnoj sredini ili sam se kako stvari stoje zacementirala u sadasnjoj? i hocu li ostati u sportu i biti uspjesna ili cu odustati takoder zbog lose atmosfere buduci da je to timski sport a ne mogu bit solo igrac?… hvala na odgovoru ako kakav ‘uleti’ )
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 1
Registriran 2010-07-26
|
cao!
rodjena sam 7.02.1985. u 20:05, u Novom Sadu. nazalost, vec dugo sam jako zaljubljena u jednu istu osobu, i to mi donosi prilicne probleme (on je rodjen 26.11.1983. u Osijeku)… interesuje me kada cu se odljubiti i konacno naci nekog novog.
pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 2
Registriran 2010-07-31
|
..rodjena sam 3.6. 1992 u 6 h ujutro,u imotskome..zanima me u kojoj profesiji bi uspjela??hocu li ostvariti financijski uspjeh u zivotu??..iii,najvaznije od svega,zanima me hocu li imat srece na ljubavnom planu..molim vas odgovorite,hvala unaprjed!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 2
Registriran 2010-07-31
|
PLEASE ODGOVORITEEEEEEEEEE..........MOLIM VAAAAASSSSSSSSSS!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 3
Registriran 2010-05-03
|
PERLA - 03 Svibanj 2010 02:22 PM Lijep pozdrav,
rodjena sam 31.05.1988.god. u 09:30h, u Sarajevu,a imam i brata blizanca od koga sam starija 5 min.
Do upisa na fakultet nisam imala problema sto se tice skolovanja, dapace, bila sam uvijek medu najboljim ucenicima...razna takmicenja...od prirodnih do drustvenih nauka, sve mi je islo od ruke.
Dok sad, na fakultetu je obrnuta situacija, koliko kod se trudila ne uspijevam. Dosta me zbunjuje moja situacija, tako da sam i nesigurna u svoj izbor. Bila bih Vam vrlo zahvalna kad bi mi pomogli. Da li je adekvatan fakultet, buduci posao za mene, da li sam trebala ici u drugom smijeru. Uputite me, molim Vas.
Interesuje me jako i ljubav, nisam se bas proslavila na tom polju, prvu ljubav sam imala, a sada tagam za partnerom, ali ne pronalazim ga... shvatam ja da sam jos relativno mlada, ali...
Vjerujem da prilici mojim godinama da sam u fazi spoznaje svoje licnosti, smijernice su uvijek pozeljne…
Unaprijed se zahvaljujem na Vasem utrosenom trudu i vremenu, raduje me pomisao da postoji mogucnost da mi odg.! 
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 1
Registriran 2010-08-22
|
Imam stagnirajucu ljubavnu situaciju u vezi jedne cure koja mi se svidja, pa bi me zanimalo da li da se i dalje trudim oko nje, ili da idem dalje. Rodjen sam 16.8.1976 u Kitwe (Nkana), Zambia u 16:00 sati. Ona je rodjena 8.1.1981 u Rijeci, ne znam sat njenog rodjenja. Kako ce se razvijati taj odnos i da li ima buducnost?
Nadam se brzom odgovoru (mozda zbog mog mjesta rodjenja, eventualno je zanimljivo za astrolosku analizu)
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 20
Registriran 2008-08-01
|
Kcerka mi je proslo ljeto radila kao ekonomski asistent za dodjelu socijalne skrbi.Ona je student-proslu sedmicu je odbranila diplomski rad na Socioloskom fakultetu- i radila je kao ispomoc.Poslodavci je nisu informisali da se jedan program na kompjuteru ,na kojem se moze kontrolisati ekonomska situacija pojedinaca,placa i nakon prestanka radnog odnosa oni ga nisu ukinuli.Posto je to program koji moze svako da koristi uz novcanu nadoknadu ona nije znala da je to zabranjeno i koristila ga je u smislu telefonskog imenika,da bi godinu dana nakon prestanka radnog odnosa oni podnijeli policijsku prijavu protiv nje.To je je bio uzasan sok ,jer sve to moze jako utjecati na njenu karijeru ,a i osjecaji anksioznosti su se opet vratili.Poslodavci su priznali svoje propuste ,ali su ipak podnijeli prijavu ,pa Vas ja od srca molim da mi odgovorite sta ce se desiti sa mojom kcerkom posto optuzba glasi da je ona nelegalno pristupila tom programu.Mi smo uzeli i advokata i sad cekamo vrijeme za saslusanje.Od srca Vas molim za odgovor.Unaprijed hvala.Kcerka mi je rodjena 25.04.1989.Prijedor u 20.45. Bih
|
|
|
|
|
|
|
|
Newbie
Ukupno postova 1
Registriran 2010-08-28
|
Rodjena sam 30.11.1976. zanima me zdravlje,ljubav i buducnost uopste.Hvala .
|
|
|
|
|